رفع موانع قانونی پیش روی سرمایهگذاری در شهرك ها و نواحی صنعتی و راهاندازی دوباره واحدهایی كه از چرخه تولید خارج شده یا پایینتر از ظرفیت به كار و فعالیت مشغولند، از اولویتهای سازمان است.
از 87 هزار و 659 واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری در كشور، 37 هزار و 120 واحد در شهرك های صنعتی مستقرند. بنابراین نزدیك 90 درصد صنایع كشور را بنگاههای كوچك و متوسط تشكیل میدهند.برای پذیرش سرمایهگذاران در شهرك های صنعتی، حمایت های متعددی در نظر گرفته شد.
همسو با نامگذاری امسال به نام «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» كارگروه ایجاد رونق در كارگاه های كوچك و متوسط صنعتی در استان های كشور شكل گرفته است. برای حمایت از واحدهای راكد، در كارگروه ایجاد رونق در كارگاههای كوچك و متوسط صنعتی برای ارائه تسهیلات تصمیم های خوبی گرفته شده است؛ از این رو، از واحدهای راكدی كه امكان فعالیت دوباره دارند یا طرح های نیمه فعال صنعتی در شهرك ها و نواحی صنعتی حمایت می شود. ، معرفی طرح های رونق بخشی به صنایع كوچك و متوسط كشور، شناسایی واحدها و طرح های مشمول حمایت و معرفی حمایت های صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع كوچك با صدور ضمانتنامه برای تسهیلات بانكی و تامین كنندگان مواد اولیه از برنامه های كارگروه های استانی است. با توجه به آمار و اطلاعات سازمان صنایع كوچك و شهرك های صنعتی، تا نیمه نخست پارسال 945 شهرك و ناحیه صنعتی در كشور تشكیل شده است كه از این مجموع، 760 شهرك و ناحیه در حال بهره برداری است.همچنین بیش از ٨٧ هزار واحد صنعتی در كشور پروانه بهره برداری دارند كه حدود ٩٠ درصد آن بنگاه های كوچك و متوسط است.استان خراسان شمالی دارای 14 شهرك و ناحیه صنعتی مصوب قابل واگذاری به مساحت یك هزار و 175 هكتار است. |